szombat, szeptember 01, 2012

Az első TUS!
Augusztus 30. este 8 órakor ismét bebizonyosodott, mind a tér, mind az idő relatív….
Állítólag két órán át festettem 150-200 emberrel körülvéve, de azt kell mondjam ebből nem sokat vettem észre, az idő iszonyatos sebességgel repült és csak szellemek keringtek körülöttem, viszont valami olyan eufóriát éreztem, amit annak előtte soha. Talán a zenészek érezhetnek ilyesmit a színpadon. Nagy örömmel hallottam, hogy a három festőtársam is hasonló dolgot élt át, pillanatok alatt sikerült belemerülni az alkotás tiszta és szabad örömébe egy nagy dózis adrenalinnal felturbózva, ezt az amúgy is felemelő érzést.Nem tudom milyen lehetett ezt külső szemlélőként megélni, de rengeteg pozitív visszajelzés érkezik csütörtök óta. Nagyon remélem sikerült egy hagyományteremtő rendezvényt szerveznünk, és mindenki, művészek és nézők egyaránt ráéreznek az ízére.
Egy szó mint száz, jól sikerült és lesz folytatás, de annyi biztos, hogy ezt az estét mi négyen sokáig nem felejtjük el és remélem mások is így lesznek ezzel.

Mindenkinek köszönöm, aki segített a szervezésben, köszönöm a három művésztársamnak (Vadócz Balázsnak,Vinkó Leónak, Riez József / Hoek-nek) és azoknak is, akik ott voltak!


Olvassátok el a beszámolót, nézzétek meg a képeket, a videót és várunk mindenkit a TUS! II.-re hamarosan!


Nincsenek megjegyzések: